Sunday, December 13, 2009

Ana Ada peluang Umrah Murah Saper nk JOIN!!!Assalamualaikum...


Kepada semua mulimin&muslimat, Bulan April 2010 ana ada bawak satu jemaah Umrah. Kepada sesiapa yg berminat bleh contac ana kat Facebook or email ana (exeptionalguy_ary@yahoo.com). Program Kembara 2 Tanah Suci Di bawah kelolaan Tiram Travel Sdn Bhd (J Corp). Ana sbg agen Umrah ada membuat promasi. Promosi yg termurah adalah bersama jemaah ana RM 4590 15 hari 13 mlm(2 mggu lbh).


Penerbangan menaiki Pakistan International Airlines(PIA) dimana kita akan bermalam di Pakistan 1 mlm. Anda boleh melawat Pakistan selama anda berada disana. Seterusnya perjalanan diteruskan ke Jeddah penerbangan yg sama. Sampai di Madinah kita akan membuat umrah ziarah selama 3mlm. Slps itu kita akan bermikat di Bir Ali dan meneruskan perjalanan ke Mekah utk membuat umrah. Kita berada di Mekah selama 9mlm sblm perjalan pulang.


Aktiviti disana amat byk dan kepada sesiapa yg berminat bleh ckp kpd sy A.S.A.P...Penyertaan berkeluarga amat dialu-alukan supaya dpt mengeratkan silturrahim. Kursus umrah disediakan dan kepada perlajar CFS sy akan uruskan utk excuse letter untk antum semua...Untuk maklumat lanjut bleh bgthu ana dan ana akan uruskan khidmat nasihat dr pihak pakar dlm bidang ini. Selain drpd itu dlm kita membuat umrah kita juga akan terlibat dlm WAKAF AN NUR J Corp yg menggunakan kosep Tijarah(spt di wawancara di RTM 1). Kita juga berpeluang utk membuat wakaf demi menjaga bekalan kita di akhirat kelak.INGIN TAHU TENTANG PROGRAM UMRAH DAN WAKAF?PERBADANAN JOHOR (JOHOR CORP) MELALUI ANAK SYARIKATNYA MEMPELAWA SELURUH MUSLIMIN DAN MUSLIMAT SEKELIAN UNTUK MENYERTAI PROGRAM JIHAD PERNIAGAAN DENGAN MENYERTAI PROGRAM-PROGRAM UMRAH DISEPANJANG TAHUN 2010.MELALUI PROGRAM UMRAH TERSEBUT, MUSLIMIN DAN MUSLIMAT DAPAT MENYUMBANG SERTA MEWAKAFKAN HARTA DAN PENDAPATAN MELALUI PENYERTAAN DENGAN MENGERJAKAN UMRAH.INI KERANA DENGAN MENYERTAI SETIAP PEMBELIAN PAKEJ-PAKEJ UMRAH DAN PELANCONGAN ANJURAN TIRAM TRAVEL, SECARA AUTOMATIK SAUDARA DAN SAUDARI SEKELIAN TELAH MENYERTAI DAN MENYUMBANG UNTUK TABUNG WAKAF KORPORAT KAMI YANG DIKENALI SEBAGAI WAKAF AN-NURMELALUI KEUNTUNGAN DALAM PERNIAGAAN INI, PIHAK PERBADANAN JOHOR TELAH MEWAKAFKAN SEBANYAK 75% DARI KEUNTUNGAN SYARIKAT KEPADA TABUNG WAKAF INI. IA DIGUNAKAN UNTUK MEMBANTU PIHAK-PIHAK DAN ORGANISASI YANG MEMERLUKAN SUMBANGAN.REBUTLAH PELUANG INI DENGAN MENGUNJUNGI HARAMAIN (MEKAH DAN MADINAH) UNTUK MENUNAIKAN UMRAH SAMBIL MENDERMA KEPADA PEMBANGUNAN TABUNG WAKAF AN-NUR ANJURAN PERBADANAN JOHOR.Oleh itu marilah bersama2 ana kita buat amalan 2 dlm satu ni. Mudah dan Insya Allah amalan kita di terima oleh Allah.Utk jadualpenerbangan atau lain2 hal bleh hubungi ana..Marilah bersama2 jemaah ana utk membuat umrah pd bulan april ini...
p/s Jgn risau semua ana akan uruskan... -Mujahid Abadi Agen IIUM-

1 comment:

Kembara Sufi said...

Assalamualaikum...
Nk betul sikit madinah bukan bt umrah...ziarah peninggalan islam spt bukit uhud,masjid quba dn qiblatain...
tolong add article ko ni dlm pk kck punya blogspot n blh distribute kpd sesiapa saja kenalan ko...